Administration och förmånlig arbetskraft

Behöver du hjälp med den digitala administrationen i ditt företag? 

Vi har ett team fyllt med erfarenhet av alla sorters arbete i martech och försäljningssystem. Vi är också duktiga på att städa, administrera och strukturera dina system. Som att flytta innehåll mellan olika plattformar i CMS, CDP, DMP, e-post, CRM med mera. Beskriv det du behöver hjälp med så fixar vi det åt dig till ett förmånligt pris levererat med kvalitet. Support av digitala plattformar ingår också i vårt erbjudande. 

Har du en byrå och ett in-houseteam men behöver snabba och effektiva timmar i ert projekt, inga problem - vi är vana vid att snabbt sätta oss in i uppdrag, göra det vi ska och låta er jobba vidare. 

Det som gör vårt erbjudande unikt är värdet av våra tjänster. Istället för anställda kan vi arbeta effektivare och billigare. Oss köper du tjänsten av medans en anställd ber du om tjänsten av. Du kommer få det resultat du har önskat dig när du köper från oss! 

Vi ser inga hinder med att hjälpa dig oavsett hur ambitiöst du och ditt team är eller hur komplext ditt är, stort som litet. Vårt mål är att utveckla dina idéer och ditt företag till maximal framgång och göra försäljning av din kommunikation. 

Vi har omfattande kompetens. Här är några förslag på scenarion som vi kan hjälpa dig med:

  • Analys, annonsering, administration och inlägg för alla olika sorters sociala medier.
  • Administration och support för er webbsida.  
  • Texter och formgivning till policys, villkor, e-post, kassaflöden, kundresor, produktbeskrivningar och allt annat för digital plattformar.
  • Administration, support och publicering för droppshipping och e-handel.
  • Administration för kundtjänst och DM-tjänster.
  • Administrativ av produkter, vi lägger in produkter på er webbsida och kan även hjälpa till med orderhantering.