Generera Digitalt genom att arbeta i vårat team

Vi erbjuder dig som är intresserad av teknik och digitalisering en plats i vårat team som utvecklar digitala plattformer, bygger webbsidor, marknadsför och utvecklar företagande. 

Vad innebär ett medlemskap för mig?

Som en del i vårat team får du tillgång till vårat kundnätverk med uppdrag. De uppdrag du slutför får du 25% provision på. 25% i provision kan innefatta 5000-100.000kr rakt in på ditt bank konto. 

Medlemskapet kostar 400kr i startavgift. Sedan 100kr i löpande månadsavgift (med 1 månads uppsägning) för att ha en konstant tillgång till uppdrag som kommer generera dig förmånliga intäkter!

Vi står för alla konstnader som uppdragen innebär och du behöver inte ligga ute med pengar för varken program, domäner, annonskostnader osv. 

Vi erbjuder dig ett arbete som ger dig stora möjligheter att generera inkomster. 

Hur gör jag om jag är intresserad?

Om du är intresserad av att generera inkomster och arbeta i vårat team så hör du av dig till oss via mail. Så kontaktar vi dig inom kort med hur vi går tillväga därifrån. 

Vi är noga med villka som arbetar i vårat team då vi håller hög kvalitet på våra tjänster. Skynda dig att höra av dig till oss så kanske platsen blir din!