Rådgivning

Vi erbjuder rådgivning till både nystartade och etablerade företag inom administration, webbdesign och digital marknadsföring. Du kan enkelt skicka dina frågor till oss innan du tar steget och anlitar oss. Du kan även be oss om hjälp om du precis ska starta ditt företag och inte har registrerat bolag än.

Vi finns för dig oavsett vilken situation du eller ditt företag befinner sig i

Ständig tillgång

Som kund hos oss kan du köpa rådgivning alla dagar i veckan, dygnet runt. Du kan därför känna dig trygg med dina digitala kanaler och ditt företagande. 

Rådgivning 

Rådfråga oss om val av plattformar och webbdesign. Vi hjälper dig hitta rätt oavsett om det är form, SEO eller Ai-tjänster för kommunikation.

Administration 

Digital administration är ett ämne vi gärna svarar på frågor om!

Med vårt breda nätverk kan vi hjälpa dig, oavsett system och utvecklingsområde, att hitta en effektiv lösning som passar dina förutsättningar. Knappar, klick och marknadsföring ska samverka och ge en bra upplevelse. Vi vet också hur produktbeskrivningar, policy och regler kring försäljning och marknadsföring ska formuleras och publiceras på din webbplats. 

Webbdesign

Genom att rådfråga oss kring webbdesign kan du få en lösning som ger maximal CRO. Designen på dina plattformar gör intryck på dina kunder om vad ni är för företag. Vi vill därför hjälpa dig att välja rätt design för att ge dig en effektiv och lönsam webbplats. 

Vi hjälper dig även att koda, hitta bilder, formulera texter och sköta support för din webbplats - om du vill ha mer hjälp! . 

Marknadsföring

Rådfråga oss om marknadsföring. Vi har kompetens inom digital marknadsföring och kan ge dig råd så du hittar den lösning som ger dig bäst räckvidd, flest leads och högst försäljning samt att dina kunder stannar kvar och köper igen. Vi har vana av att marknadsföra produkter, event, tjänster, prenumerationer och komplexa lösningar till både företag och konsumenter. 

Fyll i formuläret och beskriv problemet!

Att ställa en fråga kostar inget! 

Ert första möte är utan kostnad och ser vi stora möjligheter med er kommunikation kan vi även erbjuda en första analys utan kostnad.

Frågor och svar

VILKA TJÄNSTER ERBJUDER MORE DIGITALS? - Vi erbjuder tjänster i form av utveckling, produktion och uppföljning för  digital administration, sociala medier och  marknadsföring. Vi designar och producerar webbsidor, appar, grafiska element och loggor.  Vi vill bygga upp en, för ditt företag, hållbar och lönsam digital kommunikation som du kan växa och utvecklas med utan att det kostar skjortan. 

ERBJUDER NI SUPPORT OCH FÖRVALTNING? Absolut! Vi kan vara support åt er företagskunder eller konsumenter. Vi kan hantera utveckling och uppdatering i era system, redaktionella uppdateringar och även orderflöden. 


BEHÖVER JAG HA ETT REGISTRERAT FÖRETAG FÖR ATT FÅ HJÄLP AV ER? - Nej, det behöver du inte. Vi erbjuder våra tjänster till både företag och privatpersoner som håller på och startar företag. Du kan komma till oss med eller utan affärsidé, vi hjälper dig från start! 

HUR JOBBAR NI? Det beror på uppdraget. De flesta administrativa uppdrag är bara att göra och leverera, du vet vad du vill och behöver "bara" vår tid. Detsamma gäller supportuppdrag där vi ska svara på meddelande eller hantera first-line-support och hålla era kunder nöjda med hög och snabb service. Andra uppdrag kräver vår analys och att vi gör en roadmapp tillsammans (om vi ska göra en hel webbplats, sätta upp en plan för era sociala medier, utveckla er digitala kommunikation) och då börjar vi alltid med analysen, ett förslag och ett första test. Om ni inte har data för analys så får vi börja med att skapa det. En del använder oss för att felsöka varför webbplatsen eller annonserna inte säljer eller varför supportärenden uppstår i köpresan, sånt kan vi också. 

JAG BEHÖVER NÅGON SOM KAN LÄGGA IN PRODUKTER OCH BILDER PÅ MIN HEMSIDA, KAN NI HJÄLPA MIG? - Absolut, vi erbjuder tjänster för detta. Vi städar, flyttar innehåll, bygger strukturer eller bara gör som ni säger.  Vi avlastar dig genom att exempelvis skriva och publicera produktbeskrivningar, blogginlägg, sätta upp formulär, skriva artiklar med mera. Vi kan arbeta på de flesta språk om det behövs och vet också hur man gör för att din webbplats ska vara tillgänglig för alla. 

KAN NI SKÖTA MINA SOCIALA MEDIER? Det kan vi! Vi har kompetens för de sociala medier som finns (exempelvis Snapchat, TikTok, Instagram, Facebook, Linkedin, Youtube) och kan analysera, publicera, göra en plan, följa upp, svara på reaktioner och meddelanden. Organisk inlägg för ditt flöde och även annonsering, vi kan både och arbetar oftast med en mix och i flera sociala kanaler så du når dina målgrupper på bästa sätt. 

VAD KOSTAR ERA TJÄNSTER? - Kostnaderna beror på tiden projektet kommer att ta samt uppdragets krav på kompetens. Anlitar du oss för att designa en hemsida kommer det att kosta mer än att vi endast tillverkar en logga. Köper du en timbank eller ett längre uppdrag för support, förvaltning eller uppföljning kan vi hitta bra priser för det. Vi är prisvärda och framförallt effektiva, vi vill ha resultat så fort vi kan och arbetar för att du ska märka en skillnad snabbt när du anlitar oss så du kan nå dina mål.